10 лютого 2017 р. відбувся черговий вихід громадського контролю за організацією харчування дітей в закладі. Наші батьки Тисленко І.В., Кудлай О.В. оглянули цехи харчоблоку ДНЗ:

- Перевірили стан технологічного обладнання;

- Провели контроль закладки продуктів (фарш рибний), роздачу порцій по групах;

- Проаналізували показники виконання норм харчування станом на 10.02.2017 р.

 

Приємно працювати разом!



21 жовтня 2016 р. батьки дошкільного закладу  перевірили організацію харчування дітей

В  громадському контролі прийняли участь :

1. Гавриленко Наталія Василівна (група «Сонечко»)

2. Громут Антоніна Анатоліївна (група «Живчики»),

3. Семенькова Ольга Юріївна (група «Казка»),

4. Кривоносова Вікторія Сергіївна (група «Ласунчики»)

 

Батьки ознайомились з супровідною документацією на продукти харчування і продовольчу сировину, проаналізували двотижневе меню, виконання цінових показників. Перевірено умови збереження овочів.



      Відповідно до ст.36 Закону України «Про дошкільну освіту» п.п.45-48, Положення про дошкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003р № 305, наказу департаменту освіти і науки Запорізької міської ради від 15.04.2006 № 248р «Про забезпечення громадського контролю за процесом організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах» в нашому садочку діє  комісія громадського контролю за якістю харчування дітей у закладі у складі

Голова комісії : Яковлева Т.М., голова батьківського комітету

Члени комісії:

1.     Колесник О.Ф., представник батьківської громадськості групи «Ласунчики»

2.     Кудлай О.В., представник батьківської громадськості групи «Чомусики»

3.     Тисленко І.В. представник батьківської громадськості групи «Сонечко»

4.      Зубова І.В. представник батьківської громадськості групи «Зернятко»

 

                           Основні функції комісії

1.     Здійснення контролю організації та якості харчування вихованців

2.     Перевірка дотримання санітарних норм і правил, термінів зберігання умов зберігання та реалізації продуктів

3.     Здійснення контролю за організацією прийому їжі вихованцями, за роздачею готової їжі з харчоблоку

4.     Перевірка виконання норм харчування та грошових показників

5.     Здійснення контролю за відповідністю раціонів харчування згідно із затвердженим меню, режимом харчування

6.     Інформування завідувача ДНЗ, педагогічного колективу, батьків про результати проведених перевірок